Urban Concept Corbeanca – Vile finalizate cu arhitectura in stil mediteranean

Comuna Corbeanca - Vezi pe hartă

199.000 €

Comision 0% cumpărător

Violeta Rusu

Consultant imobiliar

Vission House

0756774422

Contactează vânzătorul


Detalii


0% COMISION LA CUMPARARE! Daca ajungi in Corbeanca nu trebuie sa ratezi proiectul nostru! 

Te intrebi de ce? Sunt multe avantaje de punctat si unul dintre ele este acela ca respecta principiul celor trei de “L”, de care orice cumparator si investitor in imobiliare trebuie sa tina cont: Locatie, Locatie, Locatie.

 Ne situam pe Soseaua Unirii la numarul 329 si daca asta nu iti spune nimic, cu siguranta ai trecut macar o data, prin fata centrului comercial de la intersectia strazii Unirii cu strada Primaverii, pana sa traversezi padurea Tamasi. Ne gasiti chiar vis-à-vis de centrul commercial. Din strada principala intram in complex, pe un drum cu o latime a carosabilului de 5ml( dublu-sens). Un drum facut cu simt de raspundere, si bineinteles respectand intocmai normele in vigoare (fundatie de 60 cm de balastru compactat si strat de uzurā cu grosime de 18 cm din beton autorutier armat). Accesul va fi secutizat cu bariera de trecere.

 Odata ajuns in fata casei, te asteapta o alta surpriza placuta, zona de parcare ( placatā cu dale rectangulare din beton). Aceasta este ampla, spatiul de manevra asemenea, si poti alinia chiar 3 masini daca ai o familie numeroasa.

 Privite in ansamblu, casele au un aspect unitar modern si se diferentiaza printr-o cromatica bine aleasa a nuantelor din fatada subliniind caracterul unic al fiecareia dintre ele.

 Proiectul este semnat de PROSPECT Architecture mai exact Arh. Gabriel Costachescu, Arh. Vlad Thiery si Arh. Radu Costachescu. Este deajuns o scurta cautare in online, si vei constata ca fac lucruri faine. Asta spune multe si depre proiectul nostru.

 De cum ai intrat, spatiul te imbie la liniste la relaxare, zona de living generoasa (35mp) avand in prelungirea sa diningul, are acces catre terasa.

 Aceasta este compusa dintr-o platforma de beton legatā structural de casā, placata cu ceramica de exterior, semiacoperitā, avand si o pergola metalica rectangulara care-i confera un design modern. Are o suprafata de 14 mp. 

Bucataria semi-deschisa, tine familia aproape, cum imi place sa spun. Este placut sa gatesti, in timp ce restul familie te inconjoara. Si de aici avem acces in curte, in partea din lateral. Spatiile vitrate mari, iti dau sentimentul ca esti in mijlocul naturii, chiar daca te desparte de aceasta un geam. Lumina este din plin, si te poti bucura de ea, in diferite momente ale zilei. Toate acestea au fost posibile, cu profile Salamander Streamline 76 – 7 camere, culoare Gri Antracit, cu 3 panouri de sticlā Saint Gobain 40 mm (LowE / Float / LowE Clima Protect), feronerie Roto-NT cu sistem de microventilatie.

 Pentru ca zona de etaj sa fie intima, am creat tot pe parter un spatiu 2 in 1(aprox. 6 mp), baie pentru oaspeti si camera tehnica. Aici avem centrala termica a imobilului (Centrala termicā Buderus GB 072 ERP v2, cu putere caloricā ACM de peste 30 kW; se poate opta si pentru variantele Vaillant sau Viessmann cu caracteristici similare) si un mic spatiu pentru depozitare sub scara.

 Si cum unei case, cu un spatiu placut armonizat, ii sta bine cu un vestibul la intrare, avem si asta. Are o suprafata de aproape 9mp si permite amenajarea unei zone pentru haine si pantofi. Vestibulul face o trecere placuta atat cu zona de zi cat si cu partea de etaj, cea a dormitoarelor. 

Accesul catre etaj este spectaculos, trecerea facandu-se printr-un spatiu vitrat inundat de lumina care se continua cu scara intr-o singura rampa. Aici avem 3 dormitoare, cel matrimonial cu baie proprie (echipata cu cabina de dus) si camera separata pentru dressing (toate acestea insumand 26 mp), dormitoarele 2 si 3 fiind similare ca si suprafata, 14 mp. 

Acestea din urma au acces la baia din hol (echipata cu cada). Baile sunt spatioase, au aerisire naturala si sunt echipate cu : rezervoare ingropate, cāzi de baie si lavoare, bateriile pentru lavoar, cāzi dus si spālātor toate, sub sigla Ideal Standard. Finisajele sunt unele premium si aici as dorii sa punctez: - Parchet stejar triplu stratificat 14 mm semi-mat, Karellia – Finlanda, Barlinek - Polonia sau echivalent; - Placāri ceramice Marazzi – Italia; - Usi Benati, seria Deco – finisaj decor lemn, 3 balamale reglabile, falt, garnitura si toc (sau similar); - Scarā interioarā din beton armat având treptele placate cu lemn din aceeasi gama cu parchetul ales.

 Pentru ca ne-am gandit si la eficienta termica, cu mandrie va anuntam ca performanta energetica a casei este foarte ridicata si se incadreaza in Clasa A, avand notare energetica de 99.9 puncte. 

Toate aceastea au fost obtinute prin utilizarea unor materiale de inalta calitate. Am folosit pe langa tamplaria premium, la exteriorul caselor, urmatorul sistem de placare: - Partial cu termosistem din polistiren de 10 cm, plasā, adeziv si tencuialā structuratā decorativā CAPAROL, culare albā; - Partial sistem “Fatadā ventilatā” cu termosistem din vatā minerala bazalticā Knauf, sistem de prindere din aluminiu Etanco, plāci din fibrocement Equitone – Belgia, gama Tectiva; La capitolul utilitati, avem tot: - Energie electricā monofazicā; - Canalizare menajerā racordatā la reteaua de canalizare a localitātii Corbeanca; - Alimentare cu apā din reteaua de apā a localitātii Corbeanca; - Gaze naturale contorizate individual; - Televiziune digitalā si internet de la operatorul de telecomunicatii Vodafone (ex. UPC); - Canalizare pluvialā cu traseu de scurgere independent. In Urban Concept Corbeanca suntem o mare familie.

 Daca si tu vrei sa faci parte din ea, te asteptam la vizionare, sa povestim despre amenajarea locuintei tale!

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Inchiriere apartament 3 camere One Aviatiei Towers

Bucuresti

1.600 €
DETALII

Casă Otopeni

0 €
DETALII