Apartament cu dotari si finisaje Premium Ghimbav Residence

Ghimbav - Vezi pe hartă

450 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament cu finisaje Premium, aflat la prima inchiriere, amplasat in Complexul ‘’  Ghimbav Residence ‘’. 

Apartamentul are o pozitionare sud-estica si o structura decomandata cu o suprafata utila de 56 mp fiind compus din 2 camere, baie, hol si bucatarie, la care se adauga un balcon si o terasa generoasa .

Proprietatea se afla la etajul 1 intr-un bloc finalizat in 2021 de tip P+2E  cu o structură din beton armat, cu toți pereții zidiți din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm pentru închiderile exterioare și 11,5 cm pentru compartimentările interioare, izolate termic exterior cu polistiren expandat de 10 cm cu densitatea EPS 80, dispune de tâmplărie Salamander cu profil PVC (76 mm) cu 5 camere termice și geam termopan cu acoperire low-e (pachet de sticlă float), incalzire cu centrala termica proprie Viessmann, usa metalica cu inchidere multipunct.

 De la ansamblul locativ este acces facil către stația de autobuz si catre magazinul Metro Cash & Carry aflat la o distanta de 1,7 km,  iar  la parterul blocului se gaseste supermarketul Mega Image si alte magazine de proximitate.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, linie de bucatarie Bosch ( combina frigorifica, masina de spalat vase, plita pe inductie si cuptor electric, hota electrica), masina de spalat automata Electrolux, TV LCD Smart in living si dormitory, dressing-uri in dormitor  si hol,   etc.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 124,01
-Indice de emisii echivalent CO2/ 26,48
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0 

Apartamentul dispune de un loc de parcare suprateran, este disponibil imediat si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Pret inchiriere : 450 Euro /luna.

Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

 

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 56mp
Etaj: 1/2
Compartimentare: Decomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2021

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament 4 camere Bdul Grivitei

Brasov

550 €
DETALII

Apartament 3 camere B-dul Grivitei

Brasov

105.000 €
DETALII

SPATIU BIROURI BRANDUSELOR

Brasov

1.500 €
DETALII

Apartament 3 camere Racadau zona Padina

Brasov

107.000 €
DETALII

Apartament mobilat Avantgarden cu parcare si boxa

Brasov

95.000 €
DETALII