Apartament 4 camere Bdul Grivitei

Brasov - Vezi pe hartă

550 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament nemobilat de 4 camere cu bucataria utilata si mobilata, situat intr-un bloc construit in 1982, anvelopat si izolat termic, amplasat pe B-dul Grivitei .

Apartamentul este situat la etajul 2/4, are o structura semi-decomandata, o suprafata totala de 76,5 mp fiind compus din living cu balcon integrat si inchis in termopan,3 dormitoare, baie cu aerisire naturala, grup sanitar suplimentar, bucatarie si 2 holuri .

Apartamentul a fost renovat integral si schimbata instalatia electrica si cea sanitara, zugravit in lavabil, dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie noua marca Motan, conexiune internet si cablu in derulare, tamplarie PVC cu geam termopan, glafuri de marmura, parchet stratificat, usa metalica, bucatarie mobilata si utilata cu electrocasnice marca Candy ( combina frigorifica, cuptor electric si plita pe inductie, hota electrica, masina de spalat vase, masina de spalat automata), etc , bai utilate si mobilate.

Pozitionarea deosebita la numai 3 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului si ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona. Totodata proprietatea are acces la toate facilitatile urbane: mijloace de transport in comun, scoli si gradinite, banci si farmacii, supermarket-uri : Profi, Carrefour, Sergiana, Luca, etc

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 121,63
-Indice de emisii echivalent CO2/ 23,81
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Nu se accepta fumatori si animale de companie in spatiul interior inchiriat .

Pret inchiriere : 550 Euro/luna.

Clauze contractuale si Modalitate de plata : se solicita contract garantat pe minim un an, plata chiriei in avans pentru prima luna de contract si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 4
Suprafaţă utilă: 77mp
Etaj: 2/4
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 2
An Constructie: 1982

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament 3 camere Astra cu boxa

Brasov

87.000 €
DETALII

Apartament mobilat 2 camere Avantgarden Bartolomeu

Brasov

550 €
DETALII

Apartament mobilat Alphaville Arena cu parcare si boxa

Brasov

700 € + TVA
DETALII

SPATIU BIROURI BRANDUSELOR

Brasov

1.500 €
DETALII

Casa tip duplex Ghimbav

Brasov

800 €
DETALII