Ovidiu – Centru – Spatiu Comercial 565mp util – Comision 0%

Ovidiu - Vezi pe hartă

200.000 €

Comision 0% cumpărător

Dan Lincă

Consultant imobiliar

Dan Lincă - broker owner

0723251008

Contactează vânzătorul


Detalii


Va oferim spre achizitie un spatiu comercial situat in zona centrala a orasului Ovidiu (Str. Poiana Nr. 22 colt cu Str. Poporului), in suprafata utila de 565mp (suprafata construita desfasurata 689mp) dispus dupa cum urmeaza :

Subsol – Beci 26,23mp,

Parter – Spatiu Comercial cu acces stradal 258,40mp

Etaj – Spatiu Comercial cu acces stradal individual 281mp.

Proprietatea a fost construita in anul 1990 din BCA pe structura independenta din cadre beton armat (fara zidarie portanta) pe un teren in suprafata totala de 411mp (amprenta constructiei la sol 322mp) si dispune de urmatoarele dotari si finisaje : gresie, faianta, pardoseli placate cu marmura, termopan PVC integral, placaje cu piatra naturala, placaje cu lambriu si lemn, balustrade inox, instalatii electrice cupru, instalatie pentru sistem de alarma realizata, instalatii sanitare PPR, obiecte sanitare in cele 2 grupuri sanitate de la parter (femei - barbati), instalatii termice cupru, instalatie gaze naturale 2 focuri (unul pentru aragaz si unul pentru centrala termica), acoperis invelit cu tigla metalica montata in sistem asterial termoizolat cu polistiren si placat cu rigips iar caldura si apa calda este asigurata de centrala termica pe gaz 35KW.

Datorita compartimentarii interioare, care suporta recompartimentari (in mare parte open space), proprietatea poate fi utilizata cu diverse destinatii dupa cum ar fi : bar/restaurant/catering, showroom (mobila, materiale de constructii/finisaje, obiecte sanitare/centrale termice, electronice/electrocasnice etc), clinica medicala/cabinete, gradinita/afterschool, magazin alimentar, sedii firma si altele.

Pret 200.000 Euro Telefon Broker 0723.251.008

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului