Apartament 2 camere Dealul Morii Residence

Brasov - Vezi pe hartă

550 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament mobilat complet, situat intr-un Ansamblu rezidential din aproprierea Universitatii Transilvania .

Proprietarii apartamentului si-au demonstrat creativitatea si simtul estetic creand un decor asa cum le-a dictat sufletul dand interiorului un aer romantic.

In finisarea si amenajarea spatiului interior au folosit culori tari si nuante calde, amplificand suprafetele generoase prin spatiile vitrate de mari dimensiuni .

Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta de nou si retro, intre aerisit si decorativ, piese de mobilier moderne in nuante pale, toate asezate intr-un decor neconventional dar totusi cald si primitor .

Apartamentul este ideal pentru o persoana care isi doreste o locuinta noua, moderna, spatioasa, dar ferita de aglomeratia urbana si totusi foarte aproape de zonele de interes din Brasov .
Blocul a fost finalizat in 2018, este anvelopat termic, dispune de lift si parcari subterane, fiind retras ca si amplasament fata de bulevardul principal .

Apartamentul are o structura decomandata, cu o suprafata utila de 65 mp fiind compus din hol, baie, living, dormitor, bucatarie si terasa , este mobilat si utilat complet ( TV in living si dormitor , masina de spalat automata Whirlpool, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz marca Whirlpool , hota Hansa, combina frigorifica), dispune de utilitati separate, incalzire in pardoaseala cu centrala termica proprie Viessmann, conexiune cablu si internet ( chiriasul va incheia contract de furnizare servicii de cablu si internet la furnizorul agreat), finisaje de calitate de tip parchet, gresie si faianta, tamplarie PVC cu geam din termopan, usa metalica.

Totodata apartamentul dispune de loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 132
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 550 Euro/luna .

Utilitatile se platesc separat de pretul chiriei in functie de consumul lunar .

Se solicita garantarea unei perioade de inchiriere de minim un an iar ca modalitate de plata se solicita chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Disponibilitate : liber spre inchiriere iar vizitele se realizeaza pe baza de programare telefonica .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere, indiferent de perioada de derulare a acestuia !

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 65mp
Etaj: 1/4
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2018

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament mobilat Racadau Ansamblul Tampa Gardens

Brasov

127.500 €
DETALII

Apartament mobilat zona Universitatii Transilvania

Brasov

570 €
DETALII

Apartament 2 camere SunnyVille

Brasov

99.800 €
DETALII

Apartament structura mare cu parcare subterana

GHIMBAV

105.000 €
DETALII

Apartament 3 camere B-dul Grivitei

Brasov

100.000 €
DETALII