Apartament 2 camere SunnyVille

Brasov - Vezi pe hartă

99.800 €

Comision 0% cumpărător

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. Carpatilor in Ansamblul SUNNYVILLE, la etajul 6 intr-un bloc anvelopat de 9 nivele construit in 2018.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul simplu și elegant, in stil minimalist. S-a optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, in tonuri calde, combinate toate foarte frumos. Dormitorul este suav ambientat amenajat in jurul ideii de simplitate si confort, iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria.

Bucataria este integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : cuptor si hota electrica, plita pe inductie marca Electrolux, combina frigorifica marca Samsung, masina de spalat vase marca Whirlpool.

Apartamentul are o suprafata toatal de 57 mp fiind compus din camera de zi (20,64 mp), dormitor (12,17 mp), baie (4,59 mp), hol (2,34 mp), dressing ( 3,73 mp), bucatarie (9,53 mp) si logie (3,90 mp), este insorit cu pozitionare nord-estica, dispune de toate utilitatile separate, tamplarie din PVC cu geam termopan, parchet, centrala termica proprie Beretta, masina de spalat automata marca Samsung, dressing utilat, TV LCD si system de aer conditionat de camera Heinner.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 132,31
-Indice de emisii echivalent CO2/ 22,10
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a Spitalului Judetean, proximitatea fata de supermarketul Carrefour, Penny Market, Lidl, Mega Image, Afi Palace Mall si Magnolia Shopping Center, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Totodata locatia prezinta acces la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, licee, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Apartamentul este liber la vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare : 99.800 Euro.

Apartamentul se vinde conform fotografiilor ( cu exceptia efectelor personale) iar mobilierul si electrocasnicele nu fac obiectul vreunei negocieri .

.Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 57mp
Etaj: 6/9
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2018

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament mobilat Racadau Ansamblul Tampa Gardens

Brasov

127.500 €
DETALII

Apartament mobilat zona Universitatii Transilvania

Brasov

570 €
DETALII

Apartament structura mare cu parcare subterana

GHIMBAV

105.000 €
DETALII

Apartament 3 camere B-dul Grivitei

Brasov

100.000 €
DETALII

SPATIU BIROURI BRANDUSELOR

Brasov

1.750 €
DETALII