Pensiunea Casa Beatrice Bran

Bran - Vezi pe hartă

550.000 €

Detalii


De vanzare afacere la cheie, pensiune cu rau in curte compusa din:
Teren 960 mp, suprafata construita 700 mp, foisor, parcare, spatiu de joaca copii si loc de relaxare adulti.
Pensiunea are o capacitate de cazare pentru 34 persoane, constructie de caramida zidita pe lat si plansee din beton armat si este alcatuita din S+P+2E+M, avand acces pe baza de interfon si fiind monitorizata video 24/24.
Subsolul este compus din 2 spatii, pe o suprafata de 1/3 din aprenta la sol. 
In unul exsita camera centralei cu sistem de termoficare automatizat (panouri solare, 1 centrala pe gaz de 55kw, 1 centrala de 50 kw prin cascadare, 1 centrala electrica de 50kw, puffer de 1 tona, baie de amestec, pornire si comanda prin wi-fi, instlatie de cupru), cu intrare din exterior si
al 2-lea spatiu are intrare din interior si este folosit ca magazie de alimente dar, poate fi transformat in SPA.
Parterul este compus din: 
spatiu de receptie, cu 2 toalete pt clienti, sala de mese pt 34 persoane, bucatarie, o camera dubla si casa scarii.
Etajul 1 
este compus din: casa scarii unde exista si un dresing pentru lenjerii, 2 camere duble, o camera tripla si o suita (apartament 2 camere), utilate complet (mobilier, lenjerii, tv smart, frigider, birou), avand fiecare baie si terasa proprie.
Etajul 2 
este alcatuit din: casa scarii cu dresing pt lenjerii, o camera dubla, o camera tripla cu un pat matrimonial si unul single, o camera tripla cu un pat matrimonial, unul single si un set de canapele extensibile 3+2+1 si o suita ( apartament cu 2 camere plus ocanapea extensibila, utilate complet (mobilier, lenjerii, tv smart, frigider, birou), avand fiecare baie si terasa proprie.
Mansarda 
are in componenta: o camera dubla, o camera tripla, o suita (apartament 2 camere si o magazie, utilate complet (mobilier, lenjerii, tv smart, frigider, birou), avand fiecare baie si terasa proprie.
Toate camerele sunt mobilate ( cuier cu pantofar, dulap sau mobiler tip biblioteca, noptiere, televizoare smart, frigidere, birou, tabureti. mese si scaune pliabile pt terarse, au baii si balcoane proprii avand si o priveliste minunata spre rau si/sau munte.
Foisorul este amplasat la marginea raului, construit din beton cu planseu cu armatura metalica, compus pe 2 nivele, 
unul inchis la parter cu termopane cu geamuri mari, avand la interior seturi de canapele , mese si tambureti, televizor smart si sistem audio, incalzire termoficata dar si printr-un semineu pe lemne iar
etajul este deschis unde sunt seturi de canapele si bancute si are o priveliste spre munte si rau.
Mai exista o terasa si in fata casei.
In parcarea din interiorul curtii, pot parca 12 autoturisme. iar alte 2 se pot parca in cea privata din stanga casei, avand poarta automatizata cu telecomanda.
Pensiunea are clasificare de 3*, eliberata de ministerul turismului, fiind acceptata pentru plata cu vouchere de vacanta, iar societatea detine P.O.S pentru plata cu cardul, casa de marcat, site de prezentare propriu (Www.pensiuneabeatricebran.ro), colaboreaza cu mai multe agentii de turism avand deja o clientela formata, poarta actionata prin telecomanda, acces prin interfon cu cartela, supravegheata video 24/24.
Pensiunea se poate vinde " la cheie" cu toate incluse ( societate, mobilier, lenjerii, vesela, sala de mese, bucataria si camera centralei utilate si echipate complet, sau 
daor constructia avand clar alt pret negociabil.
Suntem interesati si de schimburi doar pe litoral.

Hartă