Apartament 3 camere cu parcare Centru Civic -Onix

Brasov - Vezi pe hartă

800 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


PROPRIETATE INCHIRIATA !!!

Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament situat in zona Onix, intr-un bloc finalizat in anul 1990, compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, terasa deschisa, structura decomandata, situat la etajul 8/10.

Pe lângă amplasament si compartimentarea functionala, proprietatea se distinge prin conceptul deosebit de design, simplu și elegant, realizat de o echipa specializata in amenajari interioare.
Proprietarii s-au axat pe un stil minimalist si rafinat si au optat pentru o paletă inspirată de materiale și texturi naturale, lemn, nuanța nisipului, tonuri de albastru pal, griuri, verde și portocaliu si le-au combinat pe toate foarte frumos .
Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort iar culorile calde si indraznete dau nota principala acestei amenajari .
Dormitoarele sunt foarte suav ambientate în tonuri pastelate și texturi confortabile iar livingul este simplu, minimalist, functional, in directa conexiune cu diningul si bucataria .
Zona de luat masa este iluminata pe langa spoturi si scafe cu lumina indirecta si de o lampa deosebita, decorativa, suspendata.
Bucataria este coloristic perfect legata de living, integral dotata iar accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele fiind incastrate, cat mai practice si mai la indemana : masina de spalat vase, cuptor electric, hota si plita pe gaz , combina frigorifica, cuptor cu microunde, expressor cafea .

Apartamentul este insorit, beneficiaza de multa lumina naturala , dispune de loc de parcare suprateran inclus in pretul chiriei .

Totodata locatia prezinta acces facil la toate facilitatile urbane : gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale, precum si la mijloacele de transport in comun catre toate directiile Brasovului.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 135,4
-Indice de emisii echivalent CO2/ 27,9
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pret inchiriere : 800 Euro/luna .

Conditii si Modalitate de plata : contract garantat 12 luni, chiria in avans pe prima luna si contravaloarea a doua chirii lunare drept garantie .
Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Disponibilitate : liber spre inchiriere, detin cheile proprietatii , iar vizionarile se pot realiza oricand pe baza de programare telefonica .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 90mp
Etaj: 8/10
Compartimentare: Decomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 2
An Constructie: 1990

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament mobilat Racadau Ansamblul Tampa Gardens

Brasov

127.500 €
DETALII

Apartament mobilat zona Universitatii Transilvania

Brasov

570 €
DETALII

Apartament 2 camere SunnyVille

Brasov

99.800 €
DETALII

Apartament structura mare cu parcare subterana

GHIMBAV

105.000 €
DETALII

Apartament 3 camere B-dul Grivitei

Brasov

100.000 €
DETALII