Centru - Vila S+P+1, teren 337 mp - Constanta

Constanta - Vezi pe hartă

409.000 €

Elena Sandu

Consultant imobiliar

Elena Sandu - broker owner

0722677790

Contactează vânzătorul


Detalii


Daca va doriti o proprietate deosebita, amplasata pe o strada linstita, vecini civilizati si COMISION 0%, va oferim spre achizitie o vila S+P+1, situata intr-o zona centrala a orasului.

Resedinta exclusivista, este amplasata pe un teren in suprafata de 324 mp, front stradal de 10.50 m, suprafata construita la sol 132 mp, suprafata construita desfasurata 337 mp, compusa din Living, dining room, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, terasa, balcon.

Detalii tehnice de construire:                                                                                    

Structura de rezistenta independenta (fara zidarie portanta) din beton armat (C20/25), radier, elevatie, stalpi, grinzi, centuri, scari cu grinda vang si placa peste parter. Zidarie tip portanta integrala din BCA de 35 cm la exterior si 25 cm la interior, la care s-a adoptat o fundatie continua tip talpi, de fundatie elastice, termoizolata exterior cu polistiren  expandat (EPS 80) finisat cu tencuiala decorativa siliconata. Acoperis cu tigla BRAMAC din beton, pe o sarpanta de lemn, jgheaburi si burlane scurgere din PVC.

Planseele (saibele orizontale) sunt din beton armat monolit Bc 22 (B 250) armate pe doua directii cu otel beton PC 52 si au gosimea de 15 cm, se reazema pe zidurile portante prin intermediul centurilor de beton armat ce au dimensiunile 25x30 cm armate cu 6014.

Golurile mari pentru ferestre si  usi prevazute in peretii structurali, vor fi marginite in partea superioara, cu boiandrugi din beton armat turnat monolit.

Instalatiile sanitare si termice - sunt realizate din conducte din polipropilena de inalta densitate.

Instalatiile electrice - sunt realizate cu conductoare AFY si FY in tuburi IPY si IPEY montate ingropat. Instalatii pentru telefonie, cablu si internet.

Finisaje interioare:

-pardoseli calde (parchet in camere)

-pardoseli reci (gresie, mozaic) in rest,

-zugraveli cu vopsea lavabila

-faianta in bucatarie si grupuri sanitare

Finisaje exterioare: vopsea lavabila, tencuieli praf marmura cu ciment

-Tamplaria exterioara dubla din pvc cu geam termopan

-La subsol, spatiul comun se poate transforma in adapost de protectie civila in caz de necesitate, crama, spalatorie, loc de relaxare, spatiu de depozitare, etc.

-Living mobilier Mobexpert, scaune si masa extensibila (Toma) din lemn masiv, canapea Stelpal Cost, corpuri de iluminat Mobexpert - cu sticla de murano.

-Mobilierul din dormitoare este realizat pe comanda la SC FINEDA SRL, dressing incorporat cu oglinzi si usi glisante

-Mobilier bucatarie realizat pe comanda Casa Roma si Mobexpert

-Baie - Gresie,faianta-Delta,obiecte sanitare Ssab Impex

Finisaje interioare:                                                                                                                     

     Centrala termica pe gaz cu putere nominala 55KW cu cos individual, fabricant ACV BELGIA, BUDERUS GERMANIA, model BG 2000S/55, cu injectoare RIELLO ITALIA, cu TUB multistrat HENCO BELGIA, cu pompe apa GRUNDFOS DANEMARCA;  gresie/faianta ceramica portelanata, parchet triplu stratrificat din stejar la parter, la etaj parchet din lemn masiv, tamplarie din termopan PVC Gealan 6 camere (culoare Wenge) cu geam tripan si pervaze travertin/marmura, scari placate cu lemn masiv, usi de interior din lemn, usa din lemn la intrare, instalatie pentru aer conditionat, instalatie pentru sistem de alarma, iar curtea este amenajata cu, zone gazon, arbori ornament si flori. Imobilul se vinde complet/partial mobilat si utilat. Are toate actele necesare pentru vanzare.

Pentru intrebari suplimentare, set de fotografii, programarea unei vizionari, va stau la dispozitie, ma puteti contacta la nr de tf - 0722677790

 

Hartă

Alte proprietati ale consultantului