Apartament mobilat Alphaville Arena cu parcare si boxa

Brasov - Vezi pe hartă

700 € + TVA

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere, aflat in Ansamblul Alphaville Arena de pe str. Stadionului.

Blocul este finalizat in 2021, de tip S+P+11E, dispune de parcari subterane si supraterane, videointerfon și 2 lifturi, subsol ALA cu boxe pentru depozitare, magazin Kaufland in proximitate functional precum si magazin LIDL in curs de finalizare.

Apartamentul propus spre inchiriere este mobilat si utilat complet, se afla situat la etajul 4/11, este spatios si luminos datorita pozitionarii estice si a spatiilor vitrate mari ce asigura o buna iluminare naturala, are o structura decomandata si o suprafata totala de 76 mp si o arie utila de 59 mp , cu urmatoarea componenta: living (19,6 mp) cu iesire pe o terasa de 16,7 mp, bucătărie inchisa de 8,40 mp, dormitor (12,4 mp), baie (4,9 mp), hol generos de 8,1 mp si un dressing utilat de 6 mp.

Apartamentul se inchiriaza asa cum se prezinta in fotografii, se afla la prima inchiriere si dispune de centrala termica proprie marca Saunier Duval, mobilier realizat pe comanda iar printre dotari amintim : combina frigorifica marca Liebherr, plita pe inductie, hota si cuptor electric marca Bosch, masina de spalat automata si dryer marca BEKO, masina de spalat vase marca Bosch, cafetiera Krups, televizoare Smart LCD in dormitor si living ( LG & Samsung), dressing utilat, canapea extensibila in living, etc.

Proprietate dispune de boxa si loc de parcare suprateran incluse in pretul chiriei .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 125,6
-Indice de emisii echivalent CO2/ 29
– Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este liber spre inchiriere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Prețul de închiriere : 700 euro /luna +TVA ( se emite factura pentru decontare)

Conditii de inchiriere si Modalitati de plata : Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat si nu se permite subinchirierea proprietatii .

Apartamentul este dispobil spre inchirere, detinem cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica.

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 76mp
Etaj: 4/11
Compartimentare: Decomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2021

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament 3 camere Astra cu boxa

Brasov

87.000 €
DETALII

Apartament mobilat 2 camere Avantgarden Bartolomeu

Brasov

550 €
DETALII

SPATIU BIROURI BRANDUSELOR

Brasov

1.500 €
DETALII

Casa tip duplex Ghimbav

Brasov

800 €
DETALII