Apartament 3 camere Vlahuta

Brasov - Vezi pe hartă

550 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre inchiriere un apartament de 3 camere, mobilat si utilat situat pe Bdul Vlahuta.

Apartamentul are o structura generoasa, foarte utila si functionala, este foarte luminos datorita spatiilor vitrate mari si a pozitionarii sud-vestice, este situat la etajul 3 al unui bloc de 10 nivele dotat cu lift si anvelopat termic, are o suprafata de 72 mp, structura circulara si este compus din living cu balcon inchis in termopan si incalzit cu calorifer, 2 dormitoare, baie cu aerisire naturala, debara, 2 holuri si bucatarie inchisa .

Apartamentul dispune de utilitati separate, conexiune internet si cablu ( chiriasul va incheia contract in nume propriu cu unul dintre furnizorii agreati), centrala termica proprie marca Immergaz, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, usa metalica, etc.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat iar printre dotarile acestuia mentionam dulapurile foarte incapatoare de tip dressing pentru haine, pat dublu si comoda cu multe sertare pentru depozitare, mobilier tip bar, coltar si canapea extensibila, masina de spalat automata marca Indesit, combina frigorifica HotPoint Ariston, hota electrica, plita pe gaz si cuptor electric marca Electrolux, birou, etc .

Accesul facil la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului.De asemenea, proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, supermarket-uri( Carrefour, LaDoiPasi, Mega Image), scoli (Scoala Gimnaziala nr 27 si nr 11), gradinite, cabinete medicale, farmacii, etc., ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea unui apartament in aceasta zona.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie (kWh/m2an) / 143
-Indice de emisii echivalent CO2/ 53,2
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Apartamentul este disponibil spre inchiriere iar vizionarile se organizeaza pe baza de programare telefonica.

Pret inchiriere : 550 Euro /luna

Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria platibila in moneda Euro in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Comisionul Agentiei reprezinta 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului de inchiriere !

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 72mp
Etaj: 3/10
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 1
An Constructie: 1985

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului