Apartament central str. De Mijloc

Brasov - Vezi pe hartă

108.000 €

Comision 0% cumpărător

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre achizitie, in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament cu o structura decomandata situat pe str. De Mijloc, la etajul 4 intr-un bloc anvelopat de 8 nivele construit in 1977 .

Cu o structura initiala de 3 camere, apartamentul a fost modificat la interior prin unirea a doua camere si ulterior a rezultat un living de 25,3 mp, bucataria open space cu holul de 16,6 mp, dormitor de 19,9 mp, 2 bai, hol cu dressing, in suprafata utila de 73,2 mp la care se adauga 2 balcoane inchise, in suprafata utila de 4,1 mp, respectiv 2,7 mp, rezultand astfel o suprafata totala de 80 mp.

Apartamentul are vedere pe doua parti cu pozitionare est-vestica, dispune de toate utilitatile separate, centrala termica proprie, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, sistem de aer conditionat si pivnita.

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 81,96
-Indice de emisii echivalent CO2/ 17,89
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita la numai 5 minute distanta de centrul orasului, este principalul atu al apartamentului. De asemenea , amplasarea în imediata vecinătate a unei zone comerciale în curs de dezvoltare, în zona Stadionul Tineretului, proximitatea de supermarketul Kaufland si Profi City, ii ofera viitorului proprietar conditii optime pentru achizitia unui apartament in aceasta zona atat ca locuinta individuala si totodata un randament bun in cazul unei investitii pentru inchiriere ulterioara .

Proprietatea dispune de expertiza MLPAT care atesta ca modificarile de interior sunt amenajari interioare care nu au afectat structura de rezistenta a blocului .

Apartamentul se tranzactioneaza nemobilat, cu baile utilate, este liber la vanzare si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Se accepta si achizitie prin credit ipotecar, cu plata pretului in moneda Euro .

Pret vanzare : 108.000 Euro.

Detalii si vizionare la nr. de tel : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 80mp
Etaj: 4/8
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 2
An Constructie: 1977

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament 3 camere Vlahuta

Brasov

600 €
DETALII

Apartament mobilat Alphaville Arena cu parcare si boxa

Brasov

700 € + TVA
DETALII

Corp de casa mobilat 3 camere Stupini

Brasov

650 €
DETALII

Apartament 3 camere Vivamus

Brasov

750 €
DETALII

Apartament 2 camere Centru Istoric, pretabil investitie

Brasov

118.000 €
DETALII