Baneasa - Aleea Teisani | Vanzare apartament 3 camere la doi pasi de padure!

Bucuresti - Vezi pe hartă

150.000 € + TVA

Comision 0% cumpărător

Violeta Rusu

Consultant imobiliar

Vission House

0756774422

Contactează vânzătorul


Detalii


0% comision la cumparare!

 Intr-un oras cosmopolit si aglomerat precum Bucuresti, fiecare dintre noi cauta oaza lui de verdeata si liniste.

 Daca si tu cauti caminul mult visat, avem solutia nevoilor tale. Aleea Teisani 89, la doi pasi de padure si unde mai pui ca ai adresa de Bucuresti in buletin.

 Avem aici un imobil nou, receptionat in anul 2022, D+P+3 etaje. Un imobil intim, de mici dimensiuni cu doar 4 apartamente, cate unul pe etaj. Avem si LIFT! 

Apartamentul nostru este situat la parter, are 3 camere cu o suprafata utila de 81 mp compartimentat astfel: living generos cu bucatarie semideschisa (este separata de living si se poate inchide), 2 dormitoare dintre care unul matrimonial, cu baie proprie, baia cu acces din hol si un balcon pe toata lungimea apartamentului. 

Accesul in balcon se face din living si din dormitorul matrimonial. Si asta nu este tot, avem si CURTE in proprietate. Ai auzit bine, apartamentul de la parter are o curte in proprietate de 32mp.

 Interiorul este finisat in culori calde placute iar geamurile mari pana in pardoseala face ca spatiul sa aibe lumina pe tot parcusul zilei indiferent de punctul cardinal pe care se afla (oricum nu avem nici un geam pe nord). 

Locul de parcare este unul exterior, langa bloc, va fi in proprietate si se vinde la pretul de 8.000 Euro+Tva(19%) Avem si boxa pentru depozitare in demisol. 

Ceea ce ne diferentiaza de alte imobile este independenta energetica a imobilului. Avem un sistem de ultima gereratie astfel: - Pompa de caldura apa-apaTermoasa ZR 34/380V de 12KW trifazata, individuala - La aceasta se adauga un boiler de 200 L pentru preparare apa calda menajera - Panou solar presurizat pentru apa calda In fiecare apartament exista automatizare marca DAVER pentru instalatia termica, mai exact termostat Wi-Fi in fiecare camera, integrabile pe sistem Smart House.

 Avand un sistem atat de performant costurile la utilitati sunt extrem de mici.

 Pret 150.000 Euro+ Tva(19%) 

Zona este usor accesibila atat cu masina personala prin DN1 cat si cu mijloace de transport in comun (STB ). Mall Baneasa este la doar 5 minute cu masina. 

Apartamentul cu gradina poate fi al tau, nu ezita sa ne contactezi pentru o vizita! 
 

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Vanzare apartament 2 camere Iancului - Sos Pantelimon | 0% comision

Bucuresti

76.000 €
DETALII

Vanzare casa Dacia | Piata Gemeni | 0% comision

Bucuresti

141.000 €
DETALII

Te asteptam in familia Corbeanca Forest | Inchiriere Vila individuala cu 4 dormitoare

Balotesti

1.300 €
DETALII

Vanzare vila Prelungirea Ghencea | Sidefului | 0% comision

Bragadiru

104.000 €
DETALII

Cozy 2-bedroom apartment for rent | Herastrau Park - Grand Residence

Bucuresti

1.599 €
DETALII