Casa Suvita, Varfuri

Suvita - Vezi pe hartă

79.000 €

Comision 0% cumpărător

Marimar Estates

Marimar Estates

0726504041

Contactează vânzătorul


Detalii


Vă prezint o minunată căsuță de vacanță, perfectă pentru a vă relaxa și a vă bucura de timpul liber în mijlocul naturii. Această bijuterie rafinată este situată într-o zonă pitorească, înconjurată de păduri, o oază de liniște și frumusețe, indiferent în ce direcție alegeți să priviți.
La exterior veți găsi o grădină îngrijită, cu vegetație matură, flori superbe și o terasă semiacoperită cu podea din lemn adus din Polonia, de unde puteți admira priveliști de vis. Construită cu o extraordinară atenție la detalii, sub supravegherea actualilor proprietari (ingineri proiectanți), căsuța are fundație de beton, cu structură de lemn, acoperiș din tablă ondulată, iar ferestrele mari, cu tâmplărie din lemn de larice cu geam termopan, permit luminii naturale să pătrundă în interior, creând o atmosferă luminoasă și caldă. Este înconjurată de un gard din stejar, întreținut foarte bine prin vopsire periodică, iar în curte veți găsi și un grătar, fără de care o casă de vacanță ar fi fost incompletă.
La intrare, veți fi întâmpinați de un living primitor, cu bucătărie deschisă, complet utilată, ce dispune de toate facilitățile necesare pentru a pregăti mese delicioase în familie sau cu prietenii, electrocasnice moderne, spații de depozitare foarte bine gândite, absolut tot ce este necesar și chiar mai mult.  Mobilierul in culori calde, care în mare parte va rămâne în locație, alături de finisajele elegante, accentuează atmosfera deosebit de prietenoasă.
Căsuța de vacanță dispune de două dormitoare spatioase, amenajate cu bun gust, cu paturi confortabile, spații de depozitare generoase și două băi cu finisaje moderne și accesorii de calitate. Din punct de vedere funcționalitate nu lipsește absolut nimic: centrala termică pe curent cu reglarea temperaturii din telefon, cuptor electric, plită, frigider, curent trifazic, apă curentă de la rețea, ministație de epurare, sistem de supraveghere video.
Această căsuță de vacanță aflată în localitatea Șuvița din Dâmbovița, la jumătatea distanței dintre Târgoviște (doar 35 km) și Sinaia, la 2 ore distanță de București sau Brașov și la doar o oră distanță de Ploiești, este un loc perfect pentru a scăpa de agitația cotidiană și a vă conecta cu natura, dar în același timp poate fi și o bună investiție pentru închiriere, pentru iubitorii de natură. Indiferent dacă doriți să petreceți timp în aer liber, să vă relaxați sau să explorați zona, această căsuță vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de momente memorabile într-un cadru idilic. 
Vă invit să vizionți fotografiile și filmul doar pentru a vă face o idee, iar pentru a simți tot ce oferă casa bunicii, vă aștept cu drag la vizionare. 

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Casa prieteniei, bucuria amintirilor de neuitat

Brebu Manastirii

115.000 €
DETALII