Casa Cristian- Zona Centrala

Cristian - Vezi pe hartă

265.000 €

Cătălin Aghiorghiesei

Consultant imobiliar

ARC Imob

0755673364

Contactează vânzătorul


Detalii


Propunem spre achizitie casa individuala pozitionata in Cristian,intr-o zona centrala si cu acces facil catre oras si toate punctele de interes.Casa dispune de structura decomandata  si generoasa,cu compartimentare practica si este compusa astfel:la subsol avem camera tehnica,baie,dressing,spatiu depozitatre si sala de sport; la parter avem un living spatios,bucatarie mobilata si utilata,hol,baie,birou si terasa;la etaj avem 4 dormitoare cu 4 bai si 2 balcoane,iar la mansarda avem 2 camere si baie.
Proprietatea este constructie noua,viitorul locatar avand privilegiul unei locuinte amenajate modern si cu finisaje de calitate,tamplarie PVC,centrala termica,parchet de buna calitate,gresie si faianta,izolata interior si exterior.Casa dispune de utilitati separate,inclusiv panouri fotovoltaice,supraveghere video si toata amenajarea a fost gandita in jurul ideii de confort.
In curte mai este mai este o bucatarie de vara,care dispune de utiltati separate(inclusiv centrala termica) si este mobilata-utilata.
Casa a fost construita integral din caramida si finalizata in 2008, este de tip S+P+E+M, are o suprafata de 400 mp mp construiti si o compartimentare utila,conceputa pentru a oferi confortul locativ necesar intregii familii.
Curtea este frumos amenajata cu gazon,arbusti ornamentali,alee cu dale,foisor si loc pentru masina.
Pe langa amplasament si compartimentarea functionala, un alt avantaj este faptul ca aceasta proprietate se vinde mobilata si utilata.
Se poate viziona pe baza de programare telefonica.

Hartă

Alte proprietati ale consultantului

Casa intrare Sanpetru

Sanpetru

135.000 €
DETALII