Vila Unicat Dambul Morii

Timisu de Jos - Vezi pe hartă

295.000 €

Comision 0% cumpărător

Adrian Bucuraș

Consultant imobiliar

iAdvise

0728292910

Contactează vânzătorul


Detalii


Proprietatea propusă spre vânzare de către iAdvise Imobiliare este in sistem de reprezentare exclusivă si cu COMISION 0% din partea cumparatorului. Proprietatea este una de exceptie datorita amplasarii interesante, intr-o locatie exceptionala, la doar 500 m de DN1 , pe drumul ce duce spre obiectivul turistic Canionul 7 Scari si 15 - 20 minute de Centrul Brasovului. Vila beneficiază de o priveliste uimitoare  spre masivul Piatra Mare si este asezată pe o suprafată de 2000 mp teren, amenajati cu o  minunata  livada de pomi fructiferi, fructe de padure si flori . Pe latura din spate a proprietatii se afla un pârâu, unde va puteti relaxa pe tot parcursul anului.
Casa este alcatuită din demisol, unde se află o bucatarie cu sobă de teracota, un cuptor pe lemne  și  o pivniță. Parterul este compus din: un dormitor matrimonial cu baie si dressing propriu, un living generos cu acces direct pe terasa, o bucatarie deschisa,  un grup sanitar de serviciu si un garaj de 35 mp. La etaj sunt 3 dormitoare, fiecare cu balcon, 3 bai si un birou, iar podul  este amenajat pe toata suprafata. 
Proprietatea se vinde partial mobilată și utilată și este ideală atât ca locuință permanentă, cât  și ca locuință de vacanță.

Hartă

Alte proprietati ale consultantului