Vila mobilata ultracentral Brasov

Brasov - Vezi pe hartă

2.500 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania Startimob va propune spre inchiriere o vila deosebita atat prin structura cat si prin locatie, fiind amplasata in zona ultracentrala din Brasov.

Proprietatea este de tip D+P+E+M, dispune de un teren total de 985 mp amenajat cu gazon, arbusti ornamentali, flori si pomi fructiferi,  si are o suprafata construita totala de 400 mp.

La demisol se regaseste beciul, spatii tehnice si camera pentru depozitare, parterul dispune de un living generos cu semineu pe lemne si iesire pe terasa, o bucatarie mobilata si utilata complet, dining, birou, hol, baie, grup sanitar si sala fitness, iar etajul este compus dintr-un dormitor cu baie proprie, hol, 2 dormitoare deservite de catre o baie si terasa, iar la mansarda este organizata o sera cu camera de zi .

Vila are o compartimentare utila si functionala, beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari, dispune de incalzire cu 2 centrale termice pe gaz, tamplarie de lemn cu geam termopan, parchet din lemn masiv, bai utilate si mobilate integral, cu aerisire naturala, masina de spalat automata, bucatarie mobilata si echipata cu electrocasnice ( combina frigorifica, cuptor electric si plita pe gaz, hota electrica, masina de spalat vase, masa cu scaune), geam panoramic catre gradina, conexiune internet si cablu TV .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ B
-Consumul anual scpecific de energie/ 147,46
-Indice de emisii echivalent CO2/ 35,88
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Vila a fost integral renovata si zugravita nou in lavabil, este libera spre inchiriere si se poate vedea oricand pe baza de programare telefonica .

Proprietatea se preteaza pentru locuinta familiala sau de protocol .

Pret inchiriere : 2500 Euro/luna .

Se solicita contract garantat minim 2 ani, plata chiriei in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare .

Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Hartă

Alte proprietati ale consultantului

Apartament 3 camere bloc vila zona Spitalului Judetean

Brasov

105.000 €
DETALII

Apartament mobilat 2 camere la casa cu acces auto zona Craiter

Brasov

85.000 €
DETALII

Apartament mobilat 3 camere Avantgarden Coresi

Brasov

550 €
DETALII

Garsoniera premium Cosmopolit Magnolia Residence

Brasov

350 €
DETALII

Apartament mobilat Alphaville Residence

Brasov

450 €
DETALII