Pipera Smart Living

Voluntari - Vezi pe hartă

245.000 € + TVA

Comision 0% cumpărător

Eduard Varvara

Consultant imobiliar

9898 imobiliare

0741989898

Contactează vânzătorul


Detalii


Salutare, numele meu este Eduard si te invit, fie ca stii deja ce vrei sa cumperi sau inca te informezi, sa te asezi confortabil si sa cunosti mai bine cel mai nou cartier rezidential din zona Pipera - Emil Racovita.

Copiaza link pentru un mesaj pe whatsapp, raspundem rapid bit.ly/30aGgQj
PRETURILE sunt +TVA 19%, Comision 0%, Direct dezvoltator

Situat intre padurile Baneasa si Andronache, cartierul cu locuinte moderne, cu un design clar si simplu dar in acelasi timp avand linii drepte si indraznete intrepatrunse de ferestre cu suprafete vitrate imense a fost proiectat de arhitecti romani de prestigiu in colaborare cu cei spanioli, care si-au propus sa ofere o experienta "smart living", in care sa imbine avantajele oferite de o casa gandita pentru confortul locuirii in cele mai mici detalii si locatia cu accesul rapid catre toate facilitatile oferite de nordul Bucurestiului: Baneasa, Floreasca, Herastrau si zona de birouri.

Dezvoltatorul este multiplu premiat la Bienalele nationale de Arhitectura in 2018 si 2019 si nominalizat la prestigiosul concurs international de arhitectura - EUmiesaward al fundatiei Mies van der Rohe.

Cartierul cu strada proprie si acces privat este compus din 36 de unitati individuale P+2 dispuse in 9 module, fiecare casa neavand pereti comuni si separata cu rost de dilatatie de 10 cm umplut cu polistiren (acest lucru ofera intimitate fonica fata de vecini) gradina proprie de 148.2 mp, terasa patio de 17 mp cu deschidere catre interior cu usi glisante si 2 locuri de parcare.

DESPRE SUPRAFETE:

-Suprafața totala teren: 12m*17,35m=208.20mp
-Amprenta la sol casa: 60 mp
-Suprafața desfășurata casa: 205mpc (8.4 mp terasa etaj 1 inclusa)
-Terasa parter curte: 17 mp
-Suprafața curte libera: 208.2mp - 60mp=148.2mp

Casele sunt finalizate in proportie de 90% si sunt la stadiul de "gri", urmand a fi finalizate in termen de 3-4 luni de la plata avansului.

SA DISCUTAM DESPRE PERSONALIZARE:

Pentru ca nu toate dorintele si gusturile sunt la fel, puteti alege: finisajele finale, 2 tipuri de compartimentare gandite si adaptate fiecarei familii, cu 5 sau 6 camere si spatiu hobby-room sau work from home si una dintre cele 4 variante de vile cu orientari cardinale diferite:

L1 și L4:
- parter: living +1baie cu spațiu depozitare pentru centrala si bucătărie
- etajul 1: 3 dormitoare/2 dormitoate + spatiu work from home inchis + 2 bai + 1 dressing
- etajul 2: 1 dormitor+ 1 baie+ 1dressing+ camera hobby/spatiu office + 1 terasa

L2 și L3:
- parter: living + 1baie cu spațiu depozitare centrala si bucătărie
- etajul 1: 2 dormitoare + 2 bai + 1 dressing
- etajul 2: 1 dormitor+ 1 baie+ 1dressing+ camera hobby/spatiu work from home deschis + 1 terasa


FINISAJE:

Fiindca stim ca si finisajele finale au rolul lor in crearea unei ambiante placute in care tu sa te simti confortabil pe tot parcusul zilei, toate casele vor beneficia de materiale premium, de la parchetul din lemn stratificat, manual realizat de HARO Germania, cu garantie de 30 de ani, incalzirea radianta prin pardoseala care reduce costurile cu pana la 30%, cu circuit automatizat si termostat electronic, centrala termica in condensatie cu kit de evacuare a gazelor arse si boiler de 48 Litri incorporat, ferestre izolatoare termic de la Alumil, cu tamplarie de aluminiu si sticla tripan de 42 mm si 44 mm, trepte din lemn masiv de stejar, riflaj din lemn pentru o experienta cozy si pana la sistemele electrice de la Gewiss Germania, sisteme de climatizare multisplit Daikin si baterii Hansgrohe colectia My Cube.

CONSIDERATII TEHNICE:

Aspectul legat de procesul tehnic de executie este poate cel mai important lucru cand este vorba de constructia unei case. Renumele si rigoarea dezvoltatorului cat si experienta vasta a managerului de proiect nu lasa loc de mediocritate.

Structura caselor a fost realizata folosind beton simplu C8/C10 dar si beton armat C20/C25 pentru executia retelei de grinzi de fundare continue cat si Otel beton BST 500, OB 37, STNB. Betonul armat C20/C25 sau dupa fosta denumire B350, este folosit cu precadere la elementele de rezistenta ale podurilor, drumuri de acces pentru mare tonaj si se caracterizeaza printr-o rezistenta deosebita la inghet-dezghet, intarire omogena iar in contactul cu armatura de fier beton, betonul C20/C25 ofera un element de rezistenta deosebit in orice tip de constructie.
La suprastructura s-a folosit zidarie din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior. Separarea caselor s-a facut cu rosturi de dilatatie de 10 cm cu polistiren de la Austrotherm. Deasemeni suprastructura beneficiaza de stalpi tip LAMELA din beton armat si planseu tip DALA deasemeni din beton armat. Foarte importanta a fost executia teraselor, casele neavand acoperis, s-a acordat o atentie speciala acestui stadiu de executie. Izolarea termica si hidro este realizata din 6 straturi cu materiale din spuma poliuretanica rigida care are un continut de celule inchise in proportie de 99% din toata structura sa, acestea absorband mai putin de 5% din volumul de apa. Pavejele exterioare au fost realizate cu partenerii nostri de la Weinerberger Austria si vor fi disponibile in 3 variante de culoare: grafit nuantat, maro fumuriu, rubiniu basaltic.

FACILITATI CHEIE:

-Cel mai nou supermarket Lidl din zona la doar 2 minute de mers pe jos, situat chiar langa complex
-Accesul imediat catre parcul de Birouri din nordul capitalei in urma integrarii si largirii Soselei Fabrica de Glucoza cu autostrada A3: 3-7 min. la ora 8.30 dimineata (cf. Google Maps)
-Autostrada A3: 1 minut
-Complex inchis cu strada privata
-Sisteme de securitate CCTV
-Spatiu dedicat Work from home
-Compartimentari flexibile
-Finisaje la alegere
-2 locuri de parcare private

SI NU IN ULTIMUL RAND...

Va invit la o experienta de vizionare in deplina intimitate, liniste si siguranta respectand toate normele de siguranta medicala impotriva Covid19 si mai mult decat atat:

-Va pot oferi consultanta financiara gratuita pentru solutii personalizate, suntem parteneri KiwiFinance - cel mai mare broker de credite din Romania
-Etica, transparenta si implicare in toate etapele tranzactionarii, de la studiul documentatiei juridice si pana la tranzactionare;
-Va voi oferi intimitate si timpul necesar luarii poate celei mai importante decizii din viata;
-Transparenta totala legata de procesul de constructie, materialele folosite, situatie juridica;
-Daca sunteti in situatia de a vinde o proprietate in Nordul Bucurestiului pentru a putea achizitiona aceasta proprietate ma pot ocupa personal de organizarea vanzarii proprietatii dvs.;
-Disponibilitate si in week-end.

Copiaza link pentru un mesaj pe whatsapp, raspundem rapid bit.ly/30aGgQj

SHOWROOM:

Toate materialele video si de prezentare au fost realizate in casa model in care ati fost sau urmeaza sa ajungeti la vizionare. Mobila si echipamentele cat si amenajarea spatiilor nu sunt incluse in pret, insa daca v-a placut stilul de amenajare va putem stabili o intalnire cu arhitectii care au realizat proiectul de design interior, sunt o echipa frumoasa, tanara si talentata.

Hartă

Alte proprietati ale consultantului