Vanzare apartament mobilat Imperial Residence

Brasov - Vezi pe hartă

115.000 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania STARTIMOB va propune spre achizitie in sistem de Reprezentare Exclusiva si cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament situat intr-un bloc finalizat in 2019 si care face parte din Complexul Imperial Residence din cartierul Tractorul.

Apartamentul este situat la etajul 1/3, este insorit datorita pozitionarii sudice si a spatiilor vitrate mari ce asigura o buna iluminare naturala, o are o structura decomandata, suprafata totala de 64,09 mp si o arie utila de 55,41 mp fiind compus din 2 camere, baie, debara, hol, bucatarie si terasa de 8,68 mp .

Blocul are o structură pe cadre, din zidărie perimetrală cu cărămidă dublă, având vată bazaltică la mijloc, intre cele doua zidarii, ceea ce ofera apartamentului un coeficient termic si fonic deosebit.

Apartamentul  dispune mobilier si dotari de calitate, centrala termica Ariston, tamplaria este din PVC cu geam termopan Gealan cu 7 camere, bucataria este mobilata si utilata asa cum se prezinta in fotografii cu dotari precum : combina frigorifica Bosch, linie Gorenje (plita si cuptor electric, hota electrica, masina de spalat automata) etc, dispune de conexiune cablu si internet in derulare cu router wireless, loc de parcare suprateran si boxa depozitare amenajata de aprox 12 mp .

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 122,6
-Indice de emisii echivalent CO2/ 23
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Proprietatea se preteaza atat pentru locuinta unifamiliala cat si  pentru o investitie in vederea inchirierii ulterioara atat pe termen lung cat si  in regim hotelier .

Apartamentul este liber spre vanzare, detin cheile proprietatii si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Pret vanzare: 115.000 Euro

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 65mp
Etaj: 1/3
Compartimentare: Decomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2019

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament 4 camere pretabil birouri Parcul Central

Brasov

850 €
DETALII

Apartament mobilat 2 camere Coresi Mall

Brasov

500 €
DETALII

Apartament mobilat 3 camere zona Scriitorilor

Brasov

500 €
DETALII

Apartament mobilat 3 camere zona ONIX

Brasov

500 €
DETALII

Apartament 2 camere bloc tip vila

Brasov

83.500 €
DETALII