Vanzare vila Otopeni - Strada Campului - 0% comision la cumparare

Otopeni - Vezi pe hartă

255.000 €

Comision 0% cumpărător

Andrei Rusu

Consultant imobiliar

Vission House

0756774444

Contactează vânzătorul


Detalii


0% Comision la cumparare!

Va propunem spre vanzare un imobil nou, P+1 situat in Otopeni – Strada Campului, intr-o zona noua de case. Imobilul este recent finalizat, avand o compartimentare aerisita si bine gandita, finisaje si sisteme de ultima generatie.

Terenul total - 325mp Amprenta imobil la sol - 111mp Teren liber (curte) – 214mp Suprafata utila - 155 mp la care se adauga terasa de 15mp. Suprafata construita – 200 mp Imobilul are urmatoarea compartimentare: Parter – zona de living aerisita cu dining (38,5mp) cu acces catre terasa, bucatarie (13mp), hol de acces in imobil generos, cu spatii pentru depozitare, grup sanitar si camera tehnica. Etaj – dormitor matrimonial (22mp) cu dressing si baie proprie, dormitor (15,6mp), dormitor (13mp) si baie. Podul este pe toata suprafata casei si este util pentru depozitare.

Finisaje de interior: parchet stratificat in camere, piatra naturala in bai si ceramica in bucatarie. Dotari: Sistemul de incalzire se face prin centrala termica proprie si panouri solare, zona de living beneficiaza de semineu cu lemne, sistemul de supraveghere video este pregatit iar baile sunt dotate cu obiecte sanitare Villeroy and Boch si Roca. Tamplaria este marca Salamander cu geam tripan, 7 camere.

Zidaria este din caramida 30 cm iar toate tencuielile sunt mecanizate. Usa de acces este din lemn masiv. Exteriorul casei a fost placat cu termosistem de 15 cm si peste s-a aplicat vopsea decorativa. Terasa are elemente de lemn antichizat, iar pardoseala este din piatra naturala, asemenea si toate aleile de acces. Gardul este din piatra naturala cu elemente metalice.

Gradina este amenajata cu sistem de aspersoare inteligente, gazon rulou si plante decorative. Infrastructura - Strada pe care se afla imobilul este privata, recent asfaltata, si exista racord la toate utilitatile: canal, apa curenta, electricitate si gaze. Imobilul se preda la cheie, gata de mutare.

Va asteptam la vizionare!

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Vanzare Vila Bulevardul Pipera | 0% Comision

Voluntari

720.000 €
DETALII

Vanzare 3 camere - Park Residence V | Petrom City | 0% comision

Bucuresti

145.000 €
DETALII

Teren constructii Colentina - Depoul Colentina | 0% comision

Bucuresti

4.323.600 €
DETALII

Vanzare vila Pipera

Voluntari

495.000 €
DETALII

Vila in Corbeanca

Petresti

199.000 €
DETALII