Apartament mobilat 3 camere bloc tip vila zona Coresi

Brasov - Vezi pe hartă

650 €

Aura Popa

Consultant imobiliar

STARTIMOB

0733092093

Contactează vânzătorul


Detalii


Compania Startimob va propune spre inchirere un apartament de 3 camere, aflat într-un bloc tip vila din cartierul Tractorul, într-o zonă de case cu multă liniște și intimitate.

Blocul este construit în anul 2013, de tip D+P+3E, dispune de curte proprie, videointerfon și lift, poartă acces cu telecomandă si acces din 2 strazi.

Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, este spatios si luminos datorita pozitionarii vestice si a spatiilor vitrate mari ce asigura o buna iluminare naturala, are o structura decomandata si o suprafata de 88 mp, cu urmatoarea componenta: living cu bucătărie open space, 2 dormitoare, 2 băi (o baie cu cadă și una cu cabină de duș), un dressing și o terasă generoasă tip logie.

Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet, este zugravit nou in lavabil, a fost renovat integral cu finisaje si dotari premium, instalatii sanitare noi, dispune de centrala termica proprie marca Vaillant, corpuri de iluminat Eglo, mobilier, galerii si perdele realizate pe comanda.

Bucataria are 7 metri liniari de mobilă + 2 m pe partea opusă, cu multe spații de depozitare si condiții optime de gătit, utilata complet cu veselă, oale pentru inducție, tacâmuri, pahare, cești, etc., iar printre dotari amintim : chiuvetă și baterie Shock din granit compozit și o masă foarte mare, extensibilă, mașină de spălat vase Gorenje, mașină de spălat rufe LG, plită electrică pe inducție marca Gorenje, cuptor electric Gorenje, hotă electrica Bosch, combina frigorifica Beko, etc.

Livingul este dotat cu un colțar extensibil, mare și confortabil, măsuță de cafea, comodă TV și televizor smart LG.
Dormitorul matrimonial are baie proprie și un dressing spațios cu rafturi, este dotat cu pat matrimonial (cu ladă de depozitare) și saltea „pocket memory” de la Somproduct. Al doilea dormitor are doar un dulap tip dressing cu oglinzi, dar poate fi mobilat în funcție de nevoile chiriașului (cu pat dublu, cameră de copil, birou, cameră de depozitare).

Performanta energetica: -Clasa Energetica/ A
-Consumul anual scpecific de energie/ 122,6
-Indice de emisii echivalent CO2/ 23
-Consum anual specific de energie din surse regenerabile/ 0

Pozitionarea deosebita si proximitatea fata de cel mai mare mall din Brasov – Coresi Shopping Center precum si finisajele de exceptie, ii ofera viitorului locatar conditii optime pentru inchirierea acestui apartament.
Apartamentul este liber spre inchiriere si se poate viziona oricand pe baza de programare telefonica .

Prețul de închiriere : 650 euro /luna .

Conditii de inchiriere si Modalitati de plata : Se solicita contract pe termen lung, minim un an garantat, chiria in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul unei chirii lunare .

Nu se accepta fumatori si animale de companie in interiorul spatiului inchiriat .

Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa.

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 88mp
Etaj: 2/3
Compartimentare: Decomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 2
An Constructie: 2013

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Apartament mobilat 3 camere in bloc vila

Brasov

500 €
DETALII

Apartament doua camere structura mare Ansamblul Coresi

Brasov

400 €
DETALII

Spatiu birouri cu acces stradal zona Grivitei

Brasov

350 €
DETALII

Apartament mobilat Ultracentral zona Pietii Sfatului

Brasov

430 €
DETALII

Apartament mobilat doua camere cu parcare Urban Plaza

Brasov

400 €
DETALII