Vanzare vila (duplex, P+1) in Otopeni, Odaile, Ambasad'or Events

Otopeni

139.900 €

Sebastian Sive

Consultant imobiliar

Creativae Domus

0723304640

Contactează vânzătorul


Detalii


Daca va doriti o locuinta intr-o zona mai aerisita, in nordul Bucuresitului, aceasta vila din Otopeni, situata in zona Odaile, in apropiere de Ambasad'or Events, intr-un perimetru populat cu vile, este o buna alegere.

Asezata pe un teren de 250 mp, vila - de tip duplex - a carei suprafata utila este de 134 mp, este formata din parter si etaj si este compusa din 4 camere, bucatarie, doua bai si spatii de depozitare. In spate are iesire la terasa si la curte.

Construita dupa un concept american, vila are la parter un living spatios si inalt, proiectat sa ofere atat confort cat si functionalitate. Zona de zi se continua armonios cu bucataria deschisa si are baie si iesire la terasa si curte. Parterul este completat de o camera - care acum este amenajata ca birou - si un dressing. Curtea, verde si intima, imbogateste ai aduce plus valoare acestui imobil. La etaj se ajunge folosind scara deschisa. Acolo se afla doua camere, dormitoare, si a doua baie.

Lucrarile de constructii - care au fost finalizate in anul 2016 - s-au realizat cu materiale de calitate, cu atentie la detalii si finisaje.

Situata aproape de Bucuresti si, in acelasi timp, departe de zumzetul orasului, aceasta vila ofera eleganta, confortul, linistea si aerul atat de necesare astazi. 

Alte proprietăți ale consultantului