Apartament de vanzare, comision 0% pentru cumpărător, zona Grădiște - Arad

Arad - Vezi pe hartă

37.000 €

Comision 0% cumpărător

Iulian Cizmaș

Consultant imobiliar

Arad-Realestate

0790583010

Contactează vânzătorul


Detalii


Agenția Imobiliară Arad-Realeste  vă propune în exclusivitate cu comision 0% pentru cumpărător, apartament de vânzare în bloc nou construcție 2012.

Apartamentul se află în cartierul Grădiște, strada Visinului foarte aproape de podul de la Podgoria, zonă liniștită, plină de spațiu verde.în bloc curat de apartamente, cu acces auto la curte comuna, vecini cumsecade, cheltuieli de intretinere mici!  

Apartamentul se afla la demisol, se va preda complet amenajat cu pardosea din gresie, usa metalica la intrare, geam termopan, usi interior MDF.si dispune de urmatoarele utilitati : curent, canalizare, apa rece, apa calda si incalzire cu centrala proprie de palier), uscatorie rufe comuna. Apartament ideal pentru locuit sau ca investitie.

Proprietatea este reprezentată exclusiv de către agenția imobiliară Arad-Realestate. Asigurăm tot suportul necesar pentru cumpărători cu comision de 0 %, de la vizionarea proprietățiă până la achiziționare și semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Se acceptă tranzacționarea apartamentului  cu un avans de 24000euro iar difernța în rate de 120euro/lună.

Mai multe informați la : 0790.538 010

http://www.arad-realestate.ro/oferta/50-apartament-1-camera-zona-grdite--comision-0-.html#apartament-1-camera-zona-grdite--comision-0-

Caracteristici

Nr. camere: 2
Suprafaţă utilă: 60mp
Etaj: -1/5
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 1
An Constructie: 2012

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului