Apartament 3 camere Mosilor , Eminescu, Bulevardul Dacia

Bucuresti - Vezi pe hartă

179.000 €

Comision 0% cumpărător

Smartseller

Smartseller

0784112200

Contactează vânzătorul


Detalii


Ai un stil de viata ridicat, iți place confortul si iți dorești sa trăiești într-o locație centrala si liniștita in același timp, cu suprafețe gândita atent nevoilor tale, atunci căutările se opresc aici! Iți prezint un proiect - ‘O CASA ACASA’. Casa potrivita pentru tine!
In Moșilor, zona Centrala a Bucureștiului, iți prezint un apartament unic situat într-un imobil S+P+5 etaje. Clădirea, localizata pe strada Dragoș Vodă, construita in 2012 într-o maniera moderna cu un confort sporit, are in proprietate o curte comuna, spațiu perfect pentru relaxare si asigurata copiilor.
Acest apartament este unic si deosebit, a fost amenajat cu un designer, are o suprafața generoasa (92 mp utili) si cel mai important are multa lumina naturala si energie pozitiva.
Acesta este spațiul perfect pentru o familie care își dorești o reședința de lux, într-o zona cu acces facil spre centrul orașului si spre centrele comerciale aflate in centrul capitalei.

Apartamentul este compus din 3 camere, având o suprafața utila totala de 92 mp fiind dispus astfel:
-living (30 mp) un spațiu generos gândit special pentru relaxarea familiei, prevazut cu zona de dinnig pentru mesele in familie sau cu prietenii , spatiu de joaca pentru copii, toate acestea armonizate cu lumina naturala face o zonă perfecta pentru relaxare;
-bucătărie închisa (15 mp ) generoasa mobilata si utilata. Mobile a fost făcuta la comanda sub îndrumarea designerului, spațiul astfel a devenit ideal pentru familie, imediat ce intri in aceasta bucătărie iți dorești sa gătești si sa “prajituresti”.
-doua dormitoare spațioase deservite de o baie cu cada care are geam.
- baie de serviciu si hol.

Apartamentul se vinde semi mobilat si utilat, are centrala termica si contoare proprii.
Proprietatea are finisaje si dotări de calitate excepționala încadrând locuința in categoria de lux.
La subsol exista o boxă in proprietate si locuri de parcare care se pot cumpăra.

Central si totuși ferit de zgomotul bulevardului, acest imobil poziționat in rândul doi fata de blocurile stradale, iți oferă liniște si intimitate.
Pentru tine timpul este important , fapt pentru care te anunț ca in proximitatea imobilului sunt mijloace de transport in comun (troleibuz, tramvai, autobus, metrou), supermarket-uri, farmacii, bănci si centre medicale. Ajungi repede la cele mai renumite restaurante din București sau in zona plina de distracție – zona de Centru.
La toate intrările, parcarea interioara si exterioara a imobilului sunt montate camere video.

Hei ! Ți-am stârnit interesul ? Confortul tău nu mai poate aștepta!
Sa stabilim o întâlnire ! Suna-ma !
 

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 92mp
Etaj: 5/5
Compartimentare: Semidecomandat
Confort: Lux
Nr. Bai: 2
An Constructie: 1

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului