Vanzare 3 camere - Park Residence V | Petrom City | 0% comision

Bucuresti - Vezi pe hartă

145.000 €

Comision 0% cumpărător

Andrei Rusu

Consultant imobiliar

Vission House

0756774444

Contactează vânzătorul


Detalii


Esti in cautarea unui apartament pentru a locui sau poate vrei sa faci o investitie? Avem apartamentul perfect. Complexul Park Residence 5 din strada Nuferilor gazduieste un superb apartament cu 3 camere disponibil spre cumparare. 

Despre complex, mentionez ca a fost finalizat in anul 2017, este format din 2 corpuri de cladire P+5, acces securizat cu bariera pentru zona de parcare, paza permanenta prin cele 2 posturi, supraveghere video si interfon la fiecare intrare de bloc.

 Exista o zona de agrement privata dotata cu piscina si sala de fitness. Accesul se face pe baza de abonament si este destinata locuitorilor complexului. Imobilul este dotat cu lift marca Schindler, capacitate 6 persoane, care face legătura între demisolul clădirii şi etajele curente. Imobilul este racordat integral la reţelele edilitare existente în zonă: alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV. 

Situat la etajul 4 cu o suprafata utila totala de 91,8mp spatiul se compune din: zona de living cu bucatarie deschisa ( suprafata 33,71 mp), zona dormitoarelor, unde avem dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing (suprafata 19mp), dormitorul secundar (12mp) cu acces la baia din hol si o superba terasa cu acces din fiecare camera ( suprafata utila de 16mp). 

Finisajele interioare au fost alese in tonuri calde: parchet stratificat din lemn, ceramica portelanata in bai si bucatarie. Incalzirea se face prin cetrala termica proprie marca Buderus si calorifere. Exista 2 aparate de aer conditionat, unul in living iar cel de-al doilea in dormitorul matrimonial. 

Spatiul se vinde mobilat si utilat complet, asa cum este prezentat in poze. Mobilierul este calitativ si a fost folosit o perioada scurta de proprietari.. 

Te intrebi daca este luminos.Ei bine, este orientat catre punctul cardinal SUD. Asta inseamna ca terasa va fi scaldata de razele soarelui o mare parte din zi. 

Liniste? exista din plin. Pot sa te asigur ca atunci cand ajungi acasa dupa o zi de munca, ostenit te poti bucura de o limonada rece pe terasa. 

Un alt element important in alegerea unei locuinte este parcarea. Avem 1 loc in parcarea acoperita si aproape de accesul in imobil, ce se vinde separat, la cerere. Pretul locului este de 15.000 Euro. TVA nu se percepe nici la pretul apartamentul si nici la parcare, ele sunt detinute de persoana fizica. 

La doar 5 min de imobil te intampina supermarket-ul Mega Image, unde poti gasii o gama difersificata de produse. Daca esti fan LIDL este si acesta la doi pasi. Ai acces facil cu masina (10 min) catre platforma comeciala Baneasa, iar la nevoie exista linia STB 112. 

Daca esti in cautarea unei scoli, iti recomandam in apropriere scoala Germana si scoala Europeana. Sper ca am atins toate punctele ce te interesau, in caz contrar ti-am pregatit o filmare, poze si o mapa completa cu informatii ce iti va fi inmanata la prima vizita. Te asteptam la vizionare! 
 

Caracteristici

Nr. camere: 3
Suprafaţă utilă: 92mp
Etaj: 4/5
Compartimentare: Decomandat
Confort: 1
Nr. Bai: 2
An Constructie: 2017

Hartă

Alte proprietăți ale consultantului

Vanzare Vila Bulevardul Pipera | 0% Comision

Voluntari

720.000 €
DETALII

Teren constructii Colentina - Depoul Colentina | 0% comision

Bucuresti

4.323.600 €
DETALII

Vanzare vila Otopeni - Strada Campului - 0% comision la cumparare

Otopeni

255.000 €
DETALII

Vanzare vila Pipera

Voluntari

495.000 €
DETALII

Vila in Corbeanca

Petresti

199.000 €
DETALII